A fenti címet ami nem egy jó rövid cím, a dubary sertésszelet nevű kajából nőtte ki magát nálam. Én csirkemellet kiklopfoltam, sóztam, lisztbe forgattam, majd olajban megsütöttem úgy jó félig. Aztán egy tepsibe tettem, rá párolt zöldséget, ami olyan mexikói zöldségkeverék féle volt, de fel volt még turbózva gyöngyhagymával is. Aztán erre a hús-párolt zöldségre jött a fehérmártás. Ez áll egy evőkanál vaj, felolvasztva, jó nagy egy evőkanál, vagy két evőkanál liszt, fehéredésig sütni, kavargatva, hasonlít a rántáshoz, majd forró tejjel felöntjük, kb. fél literrel, de lehet kicsit több is. Sózzuk, borsozzuk, majd állandóan kevergetve forraljuk picit. Mikor már jónak találjuk a sűrűsségét, akkor ráöntük a fenti cuccokra a tepsibe. Megszórjuk reszelt sajttal. Nagyon nagyon finom. Igaz a miénkről lemaradt a sajt, mert előző este pont jóízűen megvacsorázta a Férj, és nem volt szívem azt mondani neki, bocsi ne edd már meg, mert kéne holnapra. De azért elfogyott. Én krumpipürével tálaltam, mert ezt a gyerek is szívesen megeszi.
Jó étvágyat!