Hortobàgyi husos palacsinta
2009 október 31. | Szerző: gy |
Az ujsàgban làtta meg a képet a Férjem. Megkivànta. Nem pont ugyanolyugy néz ez ki, de nagyon finom. Egyszerü is elkésziteni, meg aztàn vàltozatossàgot hoz a mi konyhànkba, amellett, hogy nem extra uj izt képvisel.
Elkészités: Csinàltam daràlt husbol pörköltet, ugy ahogy az az alap szakàcskönyvekben is meg van irva. Hagyma üvegesre pirit olajban, rà pirospaprika, rà a daràlt husi, füszerezni, so, bors, ételizesitö nàlam ez, majd egy kis vizzel felengedtem, és készre föztem. A végén most adtam hozzà tejfölt.
Készitettem palacsintàt természetesen cukor nélkül, majd ezzel a tejfölös pörkölttel töltöttem meg. Jénaiba tettem, sajtot szortam rà, és ràpiritottam a sajtot. Nagyon finom lett!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: